TEKEN, SCHRIJF, KLEUR, MIJMER, SPEEL & KNUTSEL MEE!

Dit is een bundeling van activiteiten horend bij de verhalen uit ‘het woud van Holst’.

Er komen steeds meer activiteiten bij.

Het zijn teksten die eerder te lezen waren op Instagram of facebook en achtergrondinformatie geven bij een aantal verhalen. Het zijn teken, - en schrijfopdrachten, kleurplaten, mijmervragen, buitenactiviteiten, spelletjes, knutselactiviteiten etc. Voor 4-110 jaar. De meeste activiteiten zijn zowel alleen als met een groep uit te voeren.

Elke activiteit start met het lezen van het bijbehorende verhaal.

De verhalen uit het woud van Holst gaan over emoties en levensvragen. Zonder extra activiteit geven ze al stof om verder over te mijmeren.

Zie je iets wat echt verbeterd moet worden, heb je een extra activiteit bij een verhaal/het boek bedacht of… stuur een mail! Ook foto’s zijn welkom over het proces/het resultaat. Nieuwe activiteiten en foto’s voeg ik graag aan het document toe (met bronvermelding). Wie weet hoe extra bijzonder dit groeidocument is geworden over een jaar! Stuur mij een mail als je niet kunt wachten op de update over een jaar zodat ik je af en toe ook tussendoor deze bundel kan sturen waar activiteiten aan zijn toegevoegd.

Heel veel plezier met de activiteiten en de verhalen uit het woud van Holst! En…natuurlijk ben ik nieuwsgierig, dus naast het evt. mailen van foto’s en reacties naar winnybogaards@gmail.com kun je ook resultaten delen op facebook/Instagram: #hetwoudvanholst @winnybogaards

Zachte groet,
Winny

Via de onderstaande knop kun je de activiteitenbundel downloaden!