Over ‘Emoties als boodschappers’ in Nieuw Wij

auteur van Het woud van Holst en Emoties als boodschappers

Nieuw Wij wil de verschillen verbinden en bijdragen aan een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt. Dit doet Nieuw Wij door actuele maatschappelijke ontwikkelingen te signaleren en te agenderen en daarbij de juiste vragen te stellen.

Op 17 mei 2024 publiceerde Nieuw Wij een interview met Winny Bogaards over haar net verschenen boekje Emoties als boodschappers.


“Het negeren van je emoties is het negeren van een deel van jezelf”

Winny Bogaards wil mensen helpen meer bij hun gevoel te komen

Winny Bogaards was als kind een dromer, was graag in de natuur en schreef al vroeg verhaaltjes waar ze bij tekende. Inmiddels is ze 54 jaar en woont ze met haar dochter, zoon en hond Jottem in Den Haag. Onlangs schreef ze een bijzonder boekje: Emoties als boodschappers. “Emoties zijn er. Bij ons allemaal,” zegt ze. “Wie ze durft te bekijken en te laten zien, is degene die de meeste veerkracht houdt.”

Lees het hele interview op de website van Nieuw Wij via deze link: Het negeren van je emoties is het negeren van een deel van jezelf

In de media, , ,